426 marseille tröja EfrenT

689 real madrid matchtröja RamonW

Elitsporten kommer att fortsätta bakom stängda dörrar i England trots att stora områden i sydöst flyttar in i hårdare koronavirusbegränsningar

Damernas Superliga och mästerskap kan fortsätta, men lagen från tredje nivå och under kan inte spela eller träna, medan damernas FA-cup, som för närvarande klassificeras som icke-elit i detta skede av tävlingen, inte kan gå ett huvud koszulka Crystal Palace

arsenal tröjor

Människor i nivå 4 kan inte blanda inomhus med någon som inte är från sitt hushåll, men elitsport kommer att kunna fortsätta

Strax efter tillkännagivandet utfärdade FA ett uttalande för att klargöra vilken icke-elitfotboll i nivå 4-områden som skulle tillåtas, med National League, National League North och National League South inställda på att fortsätta medan träning och tävling på de fyra nivåerna nedan dem i National League System är inte tillåtna liverpool tröja

England Golf utfärdade ett uttalande om att golfbanor i nivå 4-områden kan förbli öppna för individuellt spel, tvåbollar från samma eller olika hushåll/bubblor eller tre eller fyra-bollar som involverar människor från samma hushåll/bubbla

Statssekreterare för sport Oliver Dowden bekräftade att elitsport kommer att fortsätta men utan fans i kölvattnet av att regeringen infört nya Tier 4 Covid -regler i områden som London, Kent, Essex och Bedfordshire

Regionala NLS -matarligor, WSL Academy League och deltagare i inomhus och utomhus vuxen gräsrotsfotboll har också fått veta att de inte får spela eller träna

Premiärminister Boris Johnson tillkännagav de nya Tier 4 -begränsningarna i en presskonferens på Downing Street på lördagseftermiddagen

Dowden bekräftade sedan regeringens ståndpunkt på lördagskvällen att elitsporten kommer att kunna fortsätta

Football Mommy

DeniseBla fotbollströjor ElishaBra

EmmaGolds manchester united drakt barn ModestoOC

Lascia un commento

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.